Monday, 21 January 2013

Baking is Fun #2

saya bangun lewat harini. hahaha jangan gelakkan saya ok. hurm apa pulak aktiviti saya harini?
haaa... harini me and my sister buat red velvet cupcake!!! sangat-sangat sedap. sebelum ni my sister buat red velvet cake tapi kali ni saja nak try cupcake pulak kan.

wah lepas ni boleh bukak bakery ni. hahahha just kidding.hehehe

 

haaa...lebih kurang macam ni la red velvet yang saya dan my sister buat tadi.
gambar sebenar nantilah saya upload kat sini sebab saya tak transfer gambar lagi. so sorry

lepasni mungkin akan buat kek lagi atau mungkin.... biskut pulak? hahaha just wait and see ok.

hurm lepas habis buat red velvet cupcake ni suma, me and my sister buat pizza pulak. lepasni kalau saya tiba-tiba teringin atau lebih tepat sekali mengidam (hahaha macam orang mengandung pulak)  boleh la saya buat sendri kan?

serius senang sangat buat pizza ni. yang agak renyah tu cuma nak uli ja. bila start letak topping semua tu senang ja.  

 

5 comments:

Cyma Alid said...

wah bestnya..cantik pulak tu...nk kit leh..

mille crepe said...

hahahah best tau buat kek ni. gambar tu gambar google ja la...kalau nak mai la amik hehehe

MN said...

Red velvet cake is so yummyyyy :D

zila manaf said...

red velvet! hihi

betty said...

definitely it is my favorite.. so, yummy..

 

Blog Template by BloggerCandy.com