Sunday, 20 January 2013

Baking is Fun

sapa yan tak tahu lagi, saya tengah tunggu result spm dan duduk rumah goyang kaki je hiks. takda la kadang-kadang buat jugak la keja rumah tapi faham-faham la kan nama pun "kadang-kadang". hahahah. ok ok harini saya buat la aktiviti berfaedah sikit. selalu mengadap laptop ja.

harini saya buat macaroons. alah buat dua jenis warna ja. warna pink (of course) dengan warna ungu. so yummehhh.hahaha gambar? sorry la gambar semua ada dalam henset my sister. so, tak boleh la saya nak tunjuk sini. nanti ada masa saya tunjuk la.

sebenarnya janji nak buat pukul 1 pm ok. tapi pukul 4 pm macam tu baru mula. tapi bukan buat macarons dulu. saya eh kami (saya and my sister) buat spagetti dulu. lepas habis semua tu barulah mula buat macarons. serius fun la buat macarons ni. comel sangat rasa nak ngap ja terus hahaaha. ok macarons yang kami buat ni jenis kurang manis sikit. yelah macarons kat sememangnya sangat manis. bagi saya ok la rasa macarons yang kami buat ni. tak manis sangat. nice la.

sebelum ni, saya and my sister ada buat pavlova jugak. tapi kami buat kecik ja. ya allah gila manis nak mampus pavlova tu hahahaha. tapi ok la. sedap la jugak



2 comments:

Fanaaaaaa said...

wahhh nice pavlova. lama dah x makan..

mille crepe said...

thanks

 

Blog Template by BloggerCandy.com