Wednesday, 20 March 2013

Dup Dap Dup Dap

assalamualaikum. esok result spm nak keluar dah. apa yang aku rasa? aku sangat risau, ketaq lutut, panik dan macam-macam. pelik kan. dulu masa amik result pmr tak rasa macam ni. huhu. takut weh. macam macam kemungkinan boleh berlaku.

aku takut nak target. kalau target sikit dapat lagi sikit macam mana? kalau target banyak, lepastu dapat sikit macam mana? serius aku sangat sangat risau. takut nak berhadapan dengan pertanyaan orang sekeliling. hiks.

macam mana ni. aku takut nak berhadapan dengan hari esok. huaaaaa.


ya allah, tologlah hambamu ini. permudahkan lah segala urusanku esok. kau berikanlah keputusan yang terbaik untuk diriku in ya allah. amin.

5 comments:

Amira Zakbar said...

here goes for you http://tekantekanpapankekunci.blogspot.com/2013/03/saya-awirawati-negara-part-4-special.html :)

syirarr chan said...

thanks ;)

Amira Zakbar said...

SYIRAARRRRR! kita lupa nak bagi tahuu. jangan lupa bawa baju kurung 2,3 pasang okay! nanti ada event

syirarr chan said...

thanks for the info amira :)

Amira Zakbar said...

untuk kasi sukan memang dia akan bagi. tapi akalu rasa nak bawa kasut sendiri pun, tak kisah. terpulang. sebab mungkin ada waktu2 utk PT awam, boleh lah syirarr pakai kasut sukan sendiri. but, its all depends pada jurulatih dan kem. utk first week takyah la kot bawak. nanti dah 2 3 minggu baru lah suruh parents bawa :)

 

Blog Template by BloggerCandy.com