Tuesday, 19 March 2013

Kisah si A dan si B

si A dan si B dah lama sangat berkawan baik. segala rahsia memang selalu dikongsi bersama. persahabatan mereka selalu ok sahaja. tapi, sejak tahun 2012 ni si A dapat rasa macam si B dah banyak berubah sejak berkawanrapat dengan si C dan si D. yeah si C dan si D boleh dikatakan hot stuff. haha. bukannya bermaksud si A tak kawan dengan si C dan si D. si A kawan ja. tapi tak rapat. si A sebenarnya banyak kal jugak terasa hati dengan si B seolah-olah meminggirkan si A.

dan yang paling buat si A terasa adalah si B pergi keluar dengan si C dan si D. tapi, bila kawan-kawan si A ajak si B tak boleh. haha. si A tak kisah. dia tetap anggap si B kawan baik dia walaupun banaykyang dia terasa hati. tapi, dia senyum ja dekat si B. mungkin si A malas nak fikir pasal si B dah.


0 comments:

 

Blog Template by BloggerCandy.com